VVS-firma i Södra Stockholm

Södertörns Service & Entreprenad hjälper dig med alla förekommande VVS-arbeten såsom installation av enskilt avlopp, rörjour och reparation av trasiga rör.

Låt oss sköta VVS-service

Letar ni efter en kunnig och serviceinriktad rörmokare i södra Stockholm? Då har ni hittat rätt! Södertörns Service & Entreprenad AB är en certifierad VVS-firma med gedigen erfarenhet som erbjuder en bred palett av VVS-tjänster. Det inkluderar installation av värmepumpar, varmvattenberedare, elementinstallation, samt utbyte och underhåll av ventiler. Vi kan garantera professionellt VVS-arbete, eftersom alla våra medarbetare besitter hög kompetens och omfattande erfarenhet inom olika områden inom VVS.

Vi utför VVS-service och VVS-arbeten i södra Stockholm, inklusive områden som Huddinge, Haninge, Nacka, Tyresö och Nynäshamn. Vi erbjuder även skräddarsydda serviceavtal inom VVS för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, butiker och företag.

Enskilt avlopp

Vi anlägger enskilda avloppsanläggningar för dig som har ett hus eller en fastighet som inte har möjlighet att ansluta till det kommunala avloppet. En enskild avloppsanläggning innebär att avloppsvattnet renas i en anläggning inom den egna tomten som du som fastighetsägare själv ansvarar över. Våra lösningar passar till hus i olika storlekar, allt från småstugor till större fritidshus.

Skyddsnivåer för enskilt avlopp

En viktig faktor för att anlägga en enskild avloppsanläggning är de olika skyddsnivåerna som Havs- och Vattenmyndigheten (HaV) har gett ut. Det är dessa krav och nivåer som vi förhåller oss till när vi bygger enskilda avloppsanläggningar. Läs mer om skyddsnivåerna!

Vi sköter hela ansökningen till miljö & hälsoskyddsförbundet samt vattenprovtagning.

varmvattenberedare

Varmvattenberedaren är både praktisk och nödvändig för dem som bor i hus. I lägenheter levereras varmvattnet vanligtvis genom bostadshusets värmesystem, men när du bor i ett eget hus är det ditt ansvar som ägare att se till att varmvattnet fungerar smidigt. Varmvattenberedaren är den apparat som värmer upp vattnet och förser hushållet med en konstant tillgång till varmt vatten. En betydande fördel med detta är att det inte bara tillhandahåller varmvatten utan också bidrar till att förebygga legionellabakterier genom att hålla vattnet inställt på minst 60 grader. Vi hjälper dig med valet av varmvattenberedare och installerar den åt dig så att ditt varmvatten fungerar som det ska.

Det finns flera olika typer av varmvattenberedare som är lämpliga för olika situationer och behov. Tveka inte att kontakta oss så kan vi utvärdera ditt hushåll och rekommendera den bästa varmvattenberedaren och modell som passar era specifika behov.

Värmepump

Att ha en värmepump i sitt hus har ett flertal fördelar. Den är ekonomisk att driva och kostnadseffektiv jämfört med andra värmesystem som finns på marknaden. Värmepumpen utnyttjar naturligt lagrad energi i luften, marken, vattnet och berggrunden. Den extraherar energi från dessa källor och omvandlar den till värme, vilket gynnar både plånboken och miljön. Det finns olika typer av värmepumpar, såsom bergvärmepumpar och luftvärmepumpar, med flera varianter inom luftvärmepumpen.

Så varför vänta? Beställ er nya värmepump hos oss. Vi tar hand om allt, från installation till service. Våra tekniker besöker er hemma och efter att ha utvärderat era behov och bostadens förhållanden, presenterar vi den bäst lämpade värmepumpen för er. Vi utför även löpande underhåll och service på er värmepump.

Läcksökning avlopp

Står du inför besvär med vattenläckage i ditt badrum? Känner du att det döljer sig ett mystiskt läckage någonstans i ditt hem som är en verklig utmaning att upptäcka? På Södertörns Service & Entreprenad har vi specialistkompetens när det kommer till att både lokalisera och effektivt åtgärda en mängd olika typer av läckage. Vårt mål är att ge dig möjligheten att njuta av ditt hem utan besvär och oro.

Det är av yttersta vikt att ta eventuella misstankar om läckage på allvar. Till och med små vattenläckor kan leda till en daglig förlust på minst 50 liter vatten, vilket inte bara kan innebära en betydande ekonomisk kostnad på sikt, utan även påverka miljön negativt. Genom att regelbundet inspektera ditt rörsystem och dina vatteninstallationer, kan du både spara pengar och göra din del för att bevara vår miljö.

Vårt dedikerade team på Södertörns Service & Entreprenad står redo att hjälpa dig med alla dina läckagebekymmer. Låt oss vara din pålitliga partner för att säkra ditt hem och ditt vattensystem.

Kontakta oss idag! - 070-210 96 35