Låt oss sköta din fastighetsservice i södra Stockholm

Med Södertörns Service & Entreprenad som partner ser du enkelt till att allting i fastigheten fungerar som det ska.

Säkra fastighetens drift med oss

För att en fastighet ska fungera optimalt och vara driftsäker behövs det kompetenta tekniker som sköter service och underhåll bland annat. Vi på Södertörns Service & Entreprenad sköter tillsyn, service och underhåll samt reparationer i din fastighet så att boenden kan känna sig trygga i fastigheten och att du som förvaltar fastigheten avlastas av oss som har gott om erfarenhet och kompetens. Vi hjälper bostadsrättsföreningar, hyresgästföreningar och fastighetsägare.

Kontakta oss idag för fastighetsservice och underhåll i södra Stockholm

Kontakta oss så analyserar vi vilka skötsel- samt servicebehov er fastighet har. Tillsammans kommer vi överens och ingår ett skräddarsytt avtal för din fastighetsservice. Vi åtar oss fastighetsservice i södra Stockholm som exempelvis Haninge, Huddinge, Nynäshamn, Nacka och Tyresö bland annat.

undefined

Avlopp

Är det stopp i avloppet någonstans eller läckage? Vi står till tjänst och kan enkelt lokalisera läckaget och byta ut delarna. För oss är ett fungerande avloppssystem A och O.

undefined

snöröjning

Snöröjning och snöskottning är en viktig aspekt inom fastighetsservice, så att fastighetens omgivning är säker att vistas i. Vi utför snöröjning för en säker fastighet och tomt.

Mark & trädgårsskötsel

Vi kan hjälpa er med allt från underhållsplan av mark och trädgård till reguljära gräsklippningar och trädfällningar. En välskött gård är lika viktigt som själva fastigheten.

Kontakta oss idag! - 070-210 96 35