Markarbeten Stockholm - För Professionella Grävningar & installation av enskilt avlopp

Södertörns Service & Entreprenad hjälper dig med alla förekommande mark- och grävarbeten som exempelvis installation av enskild avloppsanläggning och grävning bl.a.

Din partner för markarbeten

Vi är din pålitliga partner för markarbeten i södra Stockholm. Vi specialiserar oss på grävning och anläggning av parkeringsplatser för både privatpersoner och företag. Vår breda kompetens, långa erfarenhet och dedikation till kvalitet gör oss till det självklara valet för markarbeten.

Kontakta oss idag för markarbeten i södra Stockholm

Vare sig du står inför behovet av grävning eller trädfällning, så är Södertörns Service & Entreprenad den partner du kan lita på. Vi skrider med fullt engagemang till verket med varje projekt och är stolta över att leverera högkvalitativa resultat. Ta kontakt med oss idag och låt oss inleda en dialog om ditt projekt. Tillsammans kan vi realisera dina idéer och planer för din fastighet.

undefined

Professionell grävning

Våra erfarna grävmaskinister är utrustade med den senaste tekniken och kan hantera alla typer av grävningsprojekt. Oavsett om du behöver gräva för att skapa utrymme för en ny byggnad, anlägga en trädgård eller utföra markarbeten för att förbättra din fastighet, kan du lita på att vi utför jobbet med allra största noggranhet och effektivitet.

Anläggning av parkeringsplatser

Behöver du utöka din befintliga parkeringsplats eller skapa en helt ny? Vårt team har omfattande erfarenhet av att anlägga parkeringsplatser, och vi kan skräddarsy lösningar som passar dina behov och budget. Vi ser till att din parkeringsplats är välplanerad och hållbar.

Trädfällning

Behöver du få bort trädet från tomten eller är det en hel sektion som ska bort inför ett bygge? Vi är redo att bistå dig med enklare trädavverkning eller mer komplexa uppgifter som sektionsfällning. Utöver detta erbjuder vi även tjänster som bortforsling, stubbfräsning samt beskärning av träd. 

Vedförsäljning

Med vår alldeles egna vedmaskin klyver vi ved som säljs i säckar. Är du i behov av ved är du välkommen att kontakta oss. Vi fäller trädet, tar bort riset och gör ved av det åt dig. Önskas det kan vi även leverera veden till din hemadress.

Snöröjning

Har du en privat väg i din tomt som behöver snöröjning? Vi har kompetensen och utrustningen att utföra snöröjning noggrannt och effektivt.

Kontakta oss idag! - 070-210 96 35